Skriv ut

Elcykel

Elcykel

Elcykel

Här hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment elcyklar.  Vi för flera olika fabrikat och har arbetat med elcykel sedan 2004.
En elcykel för den som har höga krav och vill ha mycket för pengarna hittar man hos oss.
Elcykeln är lätt att köra. Du laddar batteriet i ett vanligt vägguttag sedan är det bara att kliva på, vrida på nyckeln och glida iväg på din elcykel.

Undersökningar visar att elcykeln är det absolut smartaste fordonet på kortare sträckor. Du kör en mil på knappa 25 minuter och det kostar dig inte mer än 15 öre. Dessutom går det snabbare att ta sig fram i rusningstrafik, du parkerar gratis och behöver inget körkort. Gör ett bra miljöval och lämna bilen, mopeden eller scootern hemma.

Vi utför även service på elcykel från LifebikeEcoride, Marvil, Batbike, Crescent, Monark, Baboo, Bakfiets, Johnny Loco, Cargobike, Urban Arrow, Giant m.fl. och är auktoriserad Shimano-verkstad och Bafang.
Läs mer om regelverk och lagar kring motoreffekt m.m. för elcyklar här!

 


Visa per sida
Sortera efter

Just nu fri frakt!! Denna lådcykel med elektrisk hjälpmotor. Man får plats med upp till 4 barn i den väl tilltagna lådan.

21 995,00 kr *
Produktnr: lifebike_classic_8

Lifebike Classic är en elcykel med stilrena linjer, genomtänkta detaljer och utrustad med allt du kan önska av en högkvalitativ cykel

Gammalt pris 17 995,00 kr
13 995,00 kr *


Leveranstid Normalt inom 7 dagar

Produktnr: lifebike_cmute_speed

Lifebike C-Mute SPEED är en nyhet 2018 och Lifebike´s flaggskepp på herrcykelsidan och vänder sig till den kräsna elcyklisten. 

Gammalt pris 21 995,00 kr
19 995,00 kr *
*
Priset anges inkl. moms, exkl. frakt

Lådcykel

Lådcykel

Lådcyklar är något väldig kul, det vet alla som testat. Givetvis blir det ännu bättre om man tack vare en elmotor kan cykla längre och snabbare även i uppförsbackar och med alla barnen i lådan utan att tycka det är något annat är skoj!

Dam