Let's Riiide DVD Fri frakt - snabb leverans


Let's Riiide DVD Fri frakt - snabb leverans

Produktnr: letsride
Gammalt pris 249,00 kr
198,00 kr
Priset anges inkl. moms, exkl. frakt


Möjligt leveranssätt: Fri frakt Privatperson

Let's Riiide utspelar sig på USA's västkust och fångar mc-kulturen i Kalifornien. Den innehåller möten med entusiaster, lackerare, mekaniker och uppfinnare. Utöver det en massa härlig åkning i ännu härligare landskap. Dokumentären är inspelad av svenska Erik Lundmark och har vunnit pris i internationella Aurora Awards.

Erik berättar: "För nästan två år sen så bestämde vi oss för att fånga bikekulturen här på film. Vad som från början var ett litet hobby pyssel har vuxit till ett mycket, mycket större projekt. Det har blivit en DVD på 3.5 timmar, allt filmat i High Definition 720p. Vi tar er med på en fantastisk resa genom Kaliforniens motorcykelvärld. Vi upptäcker underbar natur, vingårdar, hemliga Hollywood ställen, klassiska entusiaster, målare,meckare, uppfinnare, fartdemoner, söndagsglidare, äventyrsresanden och racerförare. Allt med en brinnande passion för att färdas på två hjul. Både lugnt och elegant och hissnande snabbt.

I Kalifornien finns en dansk stad som heter Solvang. Där finns en av USA's bästa mc-museum. Vi besöker och upptäcker en fin dansk Nimbus från 1938.Vi vet att vintern kan vara lång och svår och att det dröjer innan man kan ta fram bågen igen. Denna DVD kan förhoppningsvis ge lite bot mot den värsta abstinensen.

" Saxat från en recension i Expressen 7/11 -09: "Jag har själv slickat asfalten som hojåkare i nära 20 år, men de senaste tio åren har suget inte funnits där alls. När jag ser "Let´s Riiide" är det första gången på väldigt länge som jag verkligen vill köra motorcykel på landsväg. Det är ett bra betyg för filmen."

Just nu fraktfritt hem i brevlådan till introduktionspris i samband med lansering av denna nya webshop!

Övrig produktinformation

Produktdokumentation Hämta
Format DVD PAL Europe
Längd 3,5 tim
Ljud Stereo
Textning Engelsk
Språk Engelska

Utforska denna kategori: Diverse